The Recruitment Specialist in the Air Cargo Industry

AIR CARGO

NETWORK

MATCH MAKING

SINCERE

INVOLVED

Are you ready for a fresh start with a good AND nice employer in the air cargo industry? We have the right connections at companies looking for staff with thorough knowledge of air cargo AND who all have what it takes. Do you recognize yourself in this description?

Finding the right people is not easy. Therefore, it is important to know where to look for them. Fr8 knows that!

Candidates

Find your new carreer here!

employers

Good people are your fuel!

adi-group-small

Through cooperation in Rotterdam and Antwerp, Fr8 is also able to offer the sea freight sector recruitment - and executive search solutions. An extensive database of logistics experts helps to deliver the right candidate for every position in our specific market.

Fr8 is partner of ADi Consult www.adiconsult.com represented in 32 countries worldwide.

New jobs

Manager Pharma & Healthcare

Schiphol

Voor een van de grootste supply chain organisaties ter wereld zijn we met spoed op zoek naar een Manager Pharma en Healthcare die de afdeling leiding kan geven en verder kan opzetten en uitbouwen. heb jij ervaring op het gebied van Pharma en Healthcare en klaar om een eigen P&L te leiden? Dan is dit je kans om je ambities waar te maken.

View job

Assistant Operations Manager

Rotterdam

Voor onze klant Geodis zoeken we voor de locatie Rotterdam een Assistant Operations Manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een efficiënte en effectieve afhandeling van de in- en uitgaande goederenstroom. Daarnaast houdt je de gestelde tijd en daarbij behorende vastgelegde kwaliteitsnormen in de gaten, conform de logistieke klantplanning en KPI’s. Verder draag je zorg voor een goede comunicatie met de klant en bewaak je de klant- en medewerkerstevredenheid.

View job
1 2 3 5
Click here for an open application
en_USEnglish