Opdrachtgevers
“’t Zijn vogels van verscheiden veren”
Luchtvracht is meer dan het versturen van goederen van A naar B. Het is vooral mensenwerk. Mensen met een gedegen kennis van onderwerpen zoals export, import, afhandeling, douaneaangiftes, trucking en security. Mensen die in de internationale luchtvrachtwereld snel hun weg weten te vinden.
Het runnen van een succesvol luchtvrachtbedrijf vraagt om een optimale inzet van middelen en deze mensen, met een ervaren en betrokken team voorop. Fr8 kent en begrijpt de spelers in het luchtvrachtproces en weet als geen ander de match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat, of het nou gaat om een salesmanager bij een expediteur of een country manager bij een airline. De zoektocht naar de bekende ‘speld in de hooiberg’ kan behoorlijk wat tijd en inspanning vergen. Het bevlogen team van Fr8 helpt bij het vinden van die ‘speld’.
recruitment

De manier waarop wij werken is zowel grondig als eenvoudig tegelijk. In een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever gaan we dieper in op zaken zoals bedrijfscultuur, structuur, verwachtingen en doelstellingen. Dit gesprek vindt bij voorkeur bij de opdrachtgever op locatie plaats om de organisatie beter te leren kennen en de sfeer ter plekke te proeven. Hierdoor kunnen wij sneller en gerichter een selectie maken.

Omdat niet alleen goed personeel, maar ook de tijd van de opdrachtgever enorm schaars is, werken wij efficiënt én snel waarbij we de kwaliteit nooit uit het oog verliezen.

executive search
Naast het doorlichten van ons bestaande kandidatenbestand gaan wij ook proactief het veld in, op zoek naar die ideale kandidaat. Hierdoor komen wij in contact met ambitieuze mensen die zelf nog niet actief zoekende zijn maar door ons getriggerd worden een volgende carrièrestap te maken. Hier zitten vaak echte ‘pareltjes’ tussen die we onze opdrachtgevers niet willen onthouden!
nl_NLNederlands