kandidaten
“We have a lift-off”
kandidaten

Have a great job & great day!

‘Luchtvrachtdieren’ die toe zijn aan een nieuwe, uitdagende functie in onze industrie zijn bij Fr8 aan het juiste adres. In ons vacatureoverzicht staan uiteenlopende functies die wellicht goed aansluiten bij jouw profiel. Je kunt geheel vrijblijvend je CV naar ons sturen en wellicht kunnen we voor jou die perfecte match maken. Try us!

Fr8 is zeer begaan met haar kandidaten. Dat gevoel stopt niet op het moment dat de match is gemaakt en de kandidaat in dienst treedt bij een bedrijf. We volgen onze kandidaat in haar of zijn nieuwe functie en kunnen coaching bieden, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Fr8 werkt hierin samen met een ervaren bureau waarmee we zeer goede resultaten hebben geboekt.

Stappenplan – procedure:
1

Jouw CV

2

Intake gesprek Fr8

3

Droom job??

4

Intro bij werkgever

5

Match?

Nieuwe vacatures

Fleetmanager / Wagenparkbeheerder

Schiphol

Voor een van onze relaties (logistiek en transportbedrijf) met vestigingen op Schiphol, Rotterdam, Eindhoven en Brussel, zoeken wij kandidaten voor de positie Fleet Manager (Wagenparkbeheerder). Standplaats/thuisbasis Schiphol.

Bekijk vacature

Commercieel Manager

Schiphol

Voor een van onze relaties (logistiek en transportbedrijf) met vestigingen op Schiphol, Rotterdam, Eindhoven en Brussel, zoeken wij kandidaten voor de positie Commercieel Manager. Standplaats/thuisbasis Schiphol.

Bekijk vacature

Staat jouw vacature er niet tussen?
Contact

edwin.de.jongh@fr8.nl

+31(0)6-51497293

riejanne.dezeeuw@fr8.nl

+31(0)6-11456630

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands