Over Fr8 – Team

Fr8 is HET recruitment- en executive search bureau in de luchtvrachtindustrie. Het bedrijf, opgericht in 2008 door Edwin de Jongh, kan bogen op een jarenlange ervaring in de dynamische wereld van ‘colli, airway bills, vliegtuigplaten en x-ray scans’. Zowel Edwin als zijn collega Riejanne de Zeeuw hebben in de luchtvrachtindustrie verschillende functies bekleed. Beiden staan middenin de luchtvrachtwereld en nemen actief deel aan industriegerelateerde bijeenkomsten, zowel formele als informele. Het team van Fr8 spreekt letterlijk en figuurlijk jouw taal!

Kernwaarden
1

LUCHTVRACHT

2

NETWERK

3

MATCH MAKING

4

INTEGER

5

BETROKKEN!

Team
 • Edwin
  Edwin Managing Director

  In 2008 heb ik mijn eigen recruitment bureau Fr8 opgestart, gebruik makend van mijn kennis en wijd verspreid netwerk in de luchtvracht industrie. Ik heb verschillende management posities bekleed bij airlines, afhandelaars en expediteurs, waardoor ik goede kennis heb van het gehele product en daarbij de juiste mensen en organisaties ken.

  +31(0)6-51497293
  edwin.de.jongh@fr8.nl

 • Riejanne
  Riejanne Account Manager Recruitment

  Ik ben letterlijk in de transportwereld, tussen de vrachtwagens opgegroeid. Vliegtuigen en Schiphol lonkten al heel snel en toen ik eenmaal in de luchtvracht belandde, was ik er niet meer weg te slaan. Ik heb voor cargo airlines, een GSA, een expediteur, een trucking- en een cargo security bedrijf gewerkt. Door de werkervaring bij deze belangrijke schakels in de luchtvrachtketen ben ik thuis in en vertrouwd met de wereld waarin onze kandidaten en opdrachtgevers zich bevinden.

  +31(0)6-11456630
  riejanne.dezeeuw@fr8.nl

Vrijblijvend kennismaken?

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands